NIJE DUGO ČEKAO / Sopiću stigao odgovor iz Pule: 'Niste gospodin... imate obraza tražiti nešto od drugih'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Oglasili su se Demoni, navijači Istre.

8.4.2024.
16:03
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u 29. kolu HNL-a na svojoj Rujevici pobijedila Hajduk 1:0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Marco Pašalić u 70. minuti.

Image
NOVO IME NA KLUPI /

Hajduk će voditi 38-godišnjak koji je kao prvi trener bio tek na klupi Širokog Brijega

Image
NOVO IME NA KLUPI /

Hajduk će voditi 38-godišnjak koji je kao prvi trener bio tek na klupi Širokog Brijega

“Sad ću lijepo i pristojno nešto zamoliti, apeliram kulturno”, kazao je Željko Sopić nakon utakmice i nastavio: “Molim naše sportske prijatelje iz Istre 1961 da otvore istočnu tribinu svog stadiona za derbi. Do prije pet godina nitko nije gledao HNL, sad kad je toliki interes da se napuni stadion treba omogućiti onima koji žele da dođu. Ne znam zbog čega smo mi drugačiji od Hajduka, ako su mogli tu tribinu otvoriti za naše današnje suparnike, valjda onda mogu i za Rijeku. Evo, apeliram i lijepo ih molim da to učine.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je odgovor iz Pule, Istra je napisala sljedeće:

"Tribina jug je rasprodana. Tribina istok je zatvorena – ukoliko bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzet će se u obzir njeno otvaranje. Sjeverna tribina i dio zapadne tribine od sredine prema jugu zatvoren je za online prodaju/ulaznice je moguće kupiti isključivo fizički u Fan Shopu Istre 1961 i na stadionu na dan utakmice i dan ranije. Navijačka obilježja gostujućeg kluba dopuštena su isključivo na južnoj tribini. Kao i na svim utakmicama, sigurnost je prioritet, kao i respekt prema domaćim navijačima", objavila je Istra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasili su se i Demoni, navijači Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo. Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze. Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih", pišu i nastavljaju:

"NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5% koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo