REAKCIJE / Sopić otkrio koji se igrač iskupio, ali i koju je grešku napravio na utakmici s Dinamom

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo je vodio 1-0 i 2-1, ali se Rijeka oba puta vratila za konačnih 2-2

12.11.2023.
21:28
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 15. kola SuperSport HNL-a Rijeka i Dinamo su pred 8.108 gledatelja na Rujevici odigrali 2-2.

Image
PODJELA BODOVA /

U dobrom derbiju punom tenzija bez pobjednika na Rujevici: Remiju se najviše mogu veseliti u Splitu

Image
PODJELA BODOVA /

U dobrom derbiju punom tenzija bez pobjednika na Rujevici: Remiju se najviše mogu veseliti u Splitu

Dinamo je vodio 1-0 i 2-1, ali se Rijeka oba puta vratila za konačnih 2-2. Dario Špikić je doveo Dinamo u vodstvo u 41. minuti, izjednačio je Lindon Selahi u 53. minuti, da bi Dino Perić u 81. donio hrvatskom prvaku novu prednost. Konačnih 2-2 postavio je Matej Mitrović u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li zadovoljan? Možda je prepotentno i prebahato, ali nisam baš. Stvarno su dečki ostavili srce na terenu. Moram biti realan, prvo poluvrijeme pripalo je Dinamu. Nismo dobro reagirali na duge lopte, bili su agresivniji ili brži. Imali smo dva tri udarca, ali ništa posebno. Na poluvremenu smo rekli da želja ne smije biti upitna. Izašli smo kao jedna goropadna Rijeka, gol je visio u zraku, izjednačili u pravo vrijeme i imali jednu do dvije šanse. Dinamo je onda poentirao reakcijom Perića u najgorem trenutku. Poslije smo išli na sve ili ništa i to nam se isplatilo", rekao je trener Rijeke Željko Sopić pa dodao:

"Morate shvatiti da Rijeka ove godine igra na taj način. Želimo igrati napadački nogomet. Dinamo je najkvalitetnija momčad, imaju takvu lakoću kontranapada da je to teško braniti. Tako su nam jedanput i otišli uz nesmotreni dodir Gode i poveli 1:0. Teško je na širokom prostoru braniti Kaneka, Špikića, Baturinu, to su izvanserijski igrači. Mislim da smo bili dobri i, rijetko to govorim, mislim da smo odigrali ratnički i bili bliže pobjedi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije uopće sporno da je Dinamo - Dinamo, ali ne može nitko doći na Rujevicu i imati veću želju od vas. Rijeka je i dalje bez poraza na domaćem terenu, morat ćemo malo poraditi na igri na strani. Svaku utakmicu nam netko nedostaje, iduću ćemo možda biti bez Gode i Pašalića. Godi je izletjelo rame, vratio ga je, on je želio natrag unutra i tu sam napravio grešku. To je nemoguće da bude OK. Moram pohvaliti i Čabraju, odigrao je fajtersku utakmicu, kakvu ja volim. Nije baš trenirao, dobio je dijete, ali danas se iskupio za sve."

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i što je mladi hajdukovac Šimun Hrgović rekao nakon debija za Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo