REAKCIJE / Sopić nakon poraza: 'Tko nije navikao gubiti, neka štrika doma', Ferenčina otkrio: 'Provest ćemo se na benzinskoj'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Slaven Belupo je s ova tri boda skočio na šesto mjesto sa 20 bodova, dva više od Lokomotive, Varaždina i Istre 1961, dok je Rijeka ostala treća sa 32 boda, jednim manje uz utakmicu više od drugog Dinama

10.12.2023.
20:01
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 18. kola HNL-a Slaven Belupo je iznenađujuće kao gost na Rujevici svladao Rijeku sa 4-2 (1-0).

Image
GOLIJADA /

Šok na Rujevici, Rijeka posramljena: Doživjeli težak poraz i napravili veliki kiks u borbi za vrh ljestvice

Image
GOLIJADA /

Šok na Rujevici, Rijeka posramljena: Doživjeli težak poraz i napravili veliki kiks u borbi za vrh ljestvice

Koprivničani su poveli sa 3-0 golovima Tomislava Štrkalja (45+2), Benedikta Mioča (70) i Michaela Caimacova (77), Franjo Ivanović (78) nakratko je vratio Riječane u igru, ali Arber Hoxha (85) je vratio goste na tri gola prednosti. Konačni rezultat postavio je Jorge Obregon (89).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je s ova tri boda skočio na šesto mjesto sa 20 bodova, dva više od Lokomotive, Varaždina i Istre 1961, dok je Rijeka ostala treća sa 32 boda, jednim manje uz utakmicu više od drugog Dinama.

Prvi je dojmove podijelio trener Farmaceuta Roy Ferenčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantastična večer i utakmica za nas, sve što sam tražio su ispunili. Taktika je bila na visokom nivou, angažman isto, pa i realizacija s kojom smo imali problema u zadnjim kolima. Puno radimo na završnici, znali smo da treba ići na kontre i polukontre. Poentirali smo, s tim da smo imali još neke šanse, dvije ili tri u prvom dijelu. Moram biti zadovoljan, velika je stvar dobiti Rijeku na Rujevici", rekao je Ferenčina pa otkrio kakav će biti put do Koprivnice.

"Stat ćemo na benzinskoj i dobro se provesti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Željko Sopić je istaknuo:

"Mislim da smo dobili dosta smiješnih golova, ne mogu shvatiti da, ako ništa ne valja, trener je kriv i na mene se mogu derati. Mene to uopće ne dira. Ali derati se na igrače, mislim da to nisu zaslužili. Onaj koji je stalno pobjeđivao nije se bavio sportom, zato me to muči. Drugi i četvrti gol nam se ne bi smio dogoditi na ovakvoj razini natjecanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskupljenje u sljedećoj utakmici protiv Rudeša?

"Nema tu iskupljenja. Tko nije navikao gubiti, neka štrika doma. Ako ćemo nakon svake pobjede letjeti u nebo, a nakon svakog poraz klonuti duhom, nećemo daleko dogurati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih igrača Rijeke Selahi je utakmicu gledao s tribina jer nije produžio ugovor.

Morate pitati upravu kluba, ja sam samo prenio njihovu poruku na teren."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnu utakmicu hrvatske ženske rukometne reprezentacija u borbi za četvrtfinale SP-a protiv Mađarske u ponedjeljak pratite na RTL Kockici i platformi Voyo.

Image
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo