VIDEO: / Stigla još teža kazna zbog udaranja Mandžukića

Svjetska nogometna federacija (FIFA) kaznila je kamerunskog veznjaka Alexa Songa s tri utakmice suspenzije zbog grubog prekršaja nad Mariom Mandžukićem u utakmici protiv Hrvatske 18. lipnja.

23.6.2014.
9:55
VOYO logo

Podsjećamo, Song je iz čista mira opalio Mandžukića laktom u leđa dok je ovaj trčao u jedan kontranapad, a portugalski sudac Pedro Proença sasvim mu je opravdano pokazao izravan crveni karton.

Stoga će Barcelonin veznjak propustiti posljednju utakmicu skupine A Mundijala protiv domaćina Brazila, a neće imati pravo natupa ni u sljedeće dvije reprezentativne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog laktarenja Mandžukića FIFA je Songa 'opalila' i po džepu i kaznila ga s 20.000 švicarskih franaka (16.400 eura).

//www.dailymotion.com/embed/video/x1zsueb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema napisima svjetskih medija, napadač i najveća zvijezda brazilske nogometne reprezentacije Neymar, mogao bi startati s klupe u večerašnju utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Kameruna...

Na posljednjem treningu brazilske reprezentacije uoči ogleda protiv Kameruna Neymar je igrao za rezervnu momčad "seleçaa", što je protumačeno na način da bi ga Luiz Felipe Scolari mogao poštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, napadaču Barcelone prijeti propuštanje osmine finala ukoliko u utakmici protiv Kameruna dobije žuti karton, pa se vjeruje da bi na njegovoj poziciji mogao zaigrati Willian.

Pored Neymara u brazilskoj reprezentaciji suspenzije zbog žutih kartona prijete i Thiagu Silvi i Luizu Gustavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo