Šokirani Nijemci dobili svoj slučaj 'BBB - Mirko Hrgović'

Mržnja navijača Schalkea spram njihovog dojučerašnjeg ljubimca a današnjeg vratara bavarskog nogometnog giganta Bayerna Manuela Neuera, dostigla je novu dimenziju.

20.9.2011.
20:27
VOYO logo

Naime, njemački dnevnik Bild donosi vijest kako je u blizini Schalkeovog stadiona u Gelsenkirchenu pronađena lutka odjevena u Neuerov dres kako visi obješena s mosta.

Automobili koji su prolazili cestom ispod mosta jasno su mogli vidjeti pomalo sablastan prizor, a sam čin evidentno bijesnih navijača Schalkea je pod policijskom istragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo neodoljivo podsjeća na slučaj BBB-a i Mirka Hrgovića, kada je Sinjanin došao u Dinamo nakon što je u Hajduku osvojio popularni Torcidin trofej 'hajdučko srce'. Zagrebački navijači nikada ga nisu prihvatili, a sve je kulminiralo kada je jednog dana u Zagrebu pronađena obješena lutka u dresu Mirka Hrgovića.

"Sada pokušavamo utvrditi koliko je dugo lutka ondje visila i ako je potrebno poduzeti daljnje korake", rekao je glasnogovornik policije Gelsenkirchena Guido Hesse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u nedjelju je Bayern u sklopu 6. bundesligaškog kola gostovao u Gelsenkirchenu i pobijedio Schalke s 2:0. Tijekom susreta Neuer je trpio zlostavljanje navijača Schalkea koji su ga 'počastili' kako pogrdnim skandiranjima, tako i transparentima morbidnih sadržaja.

"Zaštitari na stadionu instruirani su da dopuste unošenje samo kritičkih transparenata. Mnogi transparenti uvredljivog sadržaja su oduzeti. Veliki transparent je dopušten nakon dugog razmatranja jer optužba za manjak karaktera pravno nije uvredljiva", komentirao je direktor Schalkea Horst Heldt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109200961006 arti-201109200338006 arti-201109190955006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo