Sramota otišla u svijet: ‘Ovakvu scenu nisam vidio od kadeta!’

PSG-ov branič Alex opisao je kako na igrače koji dođu u Maksimir djeluju prazne tribine. Brazilac koji je u Europu stigao za 11,5 milijuna eura 2004. godine i završio u Parizu bio je šokiran prizorima praznog Dinamovog stadiona. ‘Ovakvu scenu nisam doživio od kadeta’.

“Ovakvu scenu nisam doživio od kadeta. Koliko kažete, devet tisuća? OK, možda sam i igrao pred manje ljudi, ali tada stadioni nisu dopuštali veći kapacitet, dakle bili su puni… Ovo zaista nikad nisam očekivao da ću doživjeti igrajući Ligu prvaka. Ne ulazim u razloge, ali zaista je tužno…”, izjavio je 22-godišnji Alex Rodrigo Dias da Costa za Sportske.

Brazilac je progovorio i o Dinamu, koji je zaista dobro odigrao sve do prvog primljenog pogotka.

“Kada ste na početku propustili nekoliko zgodnih poluprilika, primili ste pogodak, a nakon toga potpuno ste pali. Vidim da je mnogo mladih igrača, potencijalno odličnih, no nedostaje vam iskustva. Kao što sam vam već kazao, Sammir je vaš najbolji igrač, a znam i za Šimunića, odličan je stoper. No ono što sam vidio je da Dinamu treba još deset ‘Sammira’. Shvaćate, nadam se, što želim kazati; pametne, nezgodne i teške za čuvanje”, poručio je Alex.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr