ŠOK ZA MILIJUNE NAVIJAČA: / Ante Rebić neće igrati utakmicu desetljeća za svoj klub? Trener sve otkrio

Image
Foto: Profimedia

'Trenutno je odgovor na pitanje hoće li Ante igrati više ne nego da'

23.5.2021.
15:39
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana od 20:45 kod Atalante u Bergamu u zadnjem kolu Serie A igraju utakmicu desetljeća. Sedmerostruki prvak Europe, milanski nogometni velikan već sedam godina nije igrao elitno klupsko natjecanje Ligu prvaka, a pobjedom kod rasterećene Atalante trenerskog maga Gasperinija i našeg Marija Pašalića, koja je već osigurala LP, Milan bi napokon prekinuo predugi post od najjačeg natjecanja. Upravo zbog navedenog, s pravom se utakmicu može nazvati utakmicom desetljeća za Milan...

Image
MILAN SE UZDA U REBIĆA U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: /

Talijani pokazali koliko je Hrvat bitan za njihovu momčad

Image
MILAN SE UZDA U REBIĆA U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: /

Talijani pokazali koliko je Hrvat bitan za njihovu momčad

'Ante ima problem s mišićem lista'

No, talijanski mediji javljaju kako bi u utakmicu mogli ući bez svog važnog igrača je u završnici sezone postigao golove za važne pobjede protiv Parme, Genoe i Juventusa, dok je protiv Torina zabio povijesni hat-trick, našeg srebrnog VatrenogAnte Rebića. Napadač iz VinjanaDonjih ove je sezone na ukupno 11 golova uz 9 asistencija u 33 utakmice za Milan u svim natjecanjima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan Ibrahimović je već neko vrijeme ozlijeđen, a sada mu se na popisu ranjenika pridružio i Ante Rebić. Objavio je to trener Stefano Pioli jučer neposredno prije puta u Bergamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno je odgovor na pitanje hoće li Ante igrati više ne nego da. Ima problem s mišićem lista, koji mu zadnjih dana ne dopušta da normalno trenira. Milan mora vjerovati u plasman u Ligu prvaka i bez njega jer smo kroz ligu pokazali da ovo jaka momčad. Atalanta je treću sezonu zaredom zasluženo otišla u Ligu prvaka, Milan u to mora vjerovati jer imamo kvalitetu da budemo sjajna momčad. Od rujna igramo svaka četiri do pet dana, nismo izgubili povjerenje u svoje kvalitete. Moramo uložiti posljednji napor, dati posljednji atom snage", kazao je Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan mora osvojiti Bergamo

Milan jednostavno mora pobijediti "Boginju" kako bi sigurno otišao u Ligu prvaka. U slučaju bilo kojeg drugog rezultata ovisi o ishodima utakmica konkurenata Napolija i Juventusa. Nažalost po navijače Rossonera, u Bergamu će sigurno biti bez jednog, a najvjerojatnije i bez drugog ključnog igrača. Utakmica Atalante i Milana na rasporedu je večeras od 20 i 45.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo