ŠOK ZA MADRIĐANE: / U završnicu sezone ulaze bez trenera

Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE

Trener nogometaša Atletico Madrida Diego Simeone suspendiran je na tri utakmice u španjolskom prvenstvu, što znači da do kraja sezone više neće voditi momčad koja se bori za naslov.

27.4.2016.
15:43
AFP, CURTO DE LA TORRE
VOYO logo

Simeone je u subotnjoj pobjedi protiv Malage (1-0) u jednom trenutku pokušao prekinuti suparnički napad, naredivši skupljaču da baci u teren drugu loptu. Sudac Antonio Mateu Lahoz je primijetio što se dogodilo i isključio argentinskog stručnjaka koji se nije protivio takvoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao krivnju

"Jasno je da je sudac donio ispravnu odluku. Napravio je ono što je morao. Nema se tu što reći. Dječak iza mene je bacio loptu, ali to ništa ne znači", rekao je Simeone.

Iako je bilo sumnji da je Argentinac sam bacio loptu, na drugoj se snimci vidi kako daje uputu dječaku. Španjolski nogometni savez (RFEF) je otvorio disciplinski postupak protiv njega i kaznio ga s tri utakmice zabrane vođenja momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeone tako neće biti na klupi u dvobojima protiv Rayo Vallecana, Levantea i Celte u kojima će Atletico loviti pobjede kako bi ostao u utrci za naslovom. Madriđani trenutno imaju 82 boda, kao i vodeća Barcelona, a ako i na kraju obje momčadi budu bodovno izjednačene, Katalonci će biti prvaci zbog boljeg međusobnog omjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo