ŠOK ZA SLAVENA BILIĆA: / Niti igrač više nije pomogao West Hamu

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

West Ham Slavena Bilića izgubio je na gostovanju kod Southamptona s 1:0 te nije uspio barem na dan preskočiti Manchester United i izbiti na peto mjesto na tablici.

6.2.2016.
20:24
AFP/GLYN KIRK
VOYO logo

Momčad RonaldaKoemana, trenera siječnja u Premier ligi, s ovom se pobjedom približila West Hamu na samo dva boda pa će biti zanimljivo vidjeti tko će na kraju izboriti nastup u Europi.

https://vid.me/32s5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neiskorištena prednost

Southampton je poveo rano. U devetoj minuti Yoshida je dao gol nakon sjajne akcije domaćina u kaznenom prostoru. West Ham je prvi put zaprijetio u 17. minuti, ali je pokušaj Mosesa blokiran. Iako je Bilićeva momčad do kraja poluvremena bila bolja do gola nije došla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu pružila im se velika prilika da okrenu rezultat. U 54. minuti crveni karton, treći ove sezone, dobio je Wanyama nakon grubog prekršaja nad Payetom, no na kraju je nisu je iskoristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest minuta kasnije Southampton je zaprijetio preko Longa, a potom je West Ham uzvratio preko Emenikea i Valencije. S druge strane zaprijetio je Pelle, a veliku priliku u 88. minuti propustio je CharlieAustin. West Ham u sljedećem kolu gostuje kod Norwicha, a Southampton kod Swanseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo