ŠOK U MOMČADI NIKE KOVAČA: / Igrač Eintrachta otišao na doping kontrolu, saznao da ima tumor

Image

Nogometaši Eintrachta večeras će pokušati sačuvati bundesligaški status, momčad Nike Kovača u dodanim kvalifikacijama igra protiv drugoligaša Nürnberga.

19.5.2016.
9:41
VOYO logo

Kapetan Eintrachta Marco Russ (30) otišao je nakon utakmice protiv Darmstadta na uobičajenu dopinšku kontrolu. Nalazi su pokazali iznimno visoke vrijednosti hormona, a liječnici iz Antidopinške kontrole su odmah posumnjali da se ne radi o uzimanju nedozvoljenih sredstava, nego o teškoj bolesti, piše njemački Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Strahija bio je u sličnoj situaciji

Igrač je otišao na dodatne preglede koji su potvrdili da se radi o tumoru. Sličan slučaj bio je i s hrvatskim plivačem Markom Strahijom koji je optužbe za doping uspio srušiti dokazom da boluje od tumora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Marco Russ bolestan, a ne dopingiran, kontrolori su za svaki slučaj pretražili njegovu sobu kako se ipak ne bi radilo u nečemu nedozvoljenom.

Pred kapetanom Eintrachta je teška borba, ali Russ je od trenera Nike Kovača zatražio da bude u momčadi koja se bori za ostanak. Bivši hrvatski izbornik odlučio je Russa uvrstiti u sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo