ŠOK U MAKSIMIRU: / "Zabrinuti smo, upaljen je alarm za uzbunu!"

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Sramotan Dinamov nastup u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv luksemburške Fole Esch šokirao je i privremenog trenera Modrih Damira Krznara koji je na sebe preuzeo krivicu za loš rezultat

15.7.2015.
23:55
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na svome travnjaku odigrao samo 1:1 protiv "patuljka" iz Luksemburga kojeg je prije dvije godine u istoj fazi natjecanja izbacio s ukupnih 6:0. Modrima sada preostaje da na gostujućem terenu sljedeći tjedan pokušaju popraviti dojam i proći dalje.

Krznar preuzeo krivicu

"Krivicu za ovaj rezultat preuzimam na sebe, neke ideje nismo uspjeli provesti u djelo. Sada ćemo se za tjedan dana morati muški potruditi da prođemo dalje, ali na mnogo teži način nego što smo očekivali", prenosi Krznarove riječi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je hrvatsko prvenstvo otvorio domaćim remijem protiv Hajduka (1:1), a u srijedu je uslijedila još slabija predstava protiv Fole.

"Apsolutno nas zabrinjava takva igra. Znali smo da ćemo formu dizati polako, ali ne baš ovako. Ovo nije ono što smo planirali. Igrali smo vrlo slabo, sada nam zvoni alarm za uzbunu. No, vjerujemo da to možemo brzo preokrenuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić dočekan s oduševljenjem

Na poluvremnu se u svlačionicu Dinama spustio prvi trener Zoran Mamić koji je netom prije toga uz jamčevinu pušten iz pritvora u kojem je s bratom Zdravkom završio zbog sumnje u utaju poreza.

"Zoran je dočekan s oduševljenjem. Došao je svojoj momčadi dati podršku i potporu, poželiti im sreću uoči utakmice. Na poluvremenu je upozorio na neke taktičke zamisli, tražio neke korekcije. Prije svega da igrači stavom pokažu kako im je stalo do pobjede", zaključio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo