ŠOK NAKON UTAKMICE NA POLJUDU: / Hajdukov trener u dramatičnom izlaganju otkrio da prima prijetnje!

Image

Nakon prijateljske utakmice u kojoj je Hajduk svladao gradskog rivala Split s 1-0 trener poljudskog kluba Marijan Pušnik obratio se novinarima i otkrio da prima prijetnje.

4.7.2016.
8:36
VOYO logo

Slovenski stručnjak tvrdi da mu prijete osobe koje nije želio imenovati i to zbog dovođenja igrača.

'Neću reći o kome se radi'

"U Hajduk se više neće dolaziti preko stričeva, baba, menadžera... Za sve u prijelaznom roku smo odgovorni sportski direktor Mario Branco i ja. Radimo transparentno i odgovorno, za dobrobit Hajduka, a dobivam prijetnje. O svemu sam obavijestio vodstvo kluba, predsjednika i članove Nadzornog odbora. Neću reći javno o kome se radi, to su ljudi izvan kluba koji bi htjeli biti treneri ili sportski direktori, ali ako se ponovi, neću na tome stati", izjavio je Pušnik na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvadio je potom papir na kojem je imao sastavljeno priopćenje koje u nastavku donosimo u cijelosti.

"U pripremu sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni. U tom smjeru, uz punu transparentnost, vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan kluba koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve. Stoga i ovom prigodom naglašavamo kako nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne upotrijebim neku težu riječ. Otvoreni smo, transparentni, svakim svojim potezom odgovaramo svojim nadređenima. Ali isto tako, imamo i posložen sustav koji automatski detektira i upozorava na bilo kakve nečasne radnje.

Prijelazni rok je praktički tek počeo, bit će dolazaka i odlazaka. A za taj dio posla zna se tko je odgovoran. Sve osim pune transparentnosti i poštivanja institucije HNK Hajduk, odnosno njegovih djelatnika, smatrat ćemo neprimjerenim aktivnostima na koje će klub bez ikakvog kompromisa morati reagirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo