ŠOK NA OLD TRAFFORDU: / Lampard s niželigašem izbacio Mourinhov United iz Kupa, pao gol kakvog se ne bi posramio ni Ronaldo

Image
Foto: AFP

Utakmica je riješena nakon osam serija udaraca s bijele točke.

25.9.2018.
23:09
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda izgubili su na svom Old Traffordu 2:2 (7:8) od Derbyja Countyja u 16-finalu Liga kupa. Riječ je u klubu koji igra u drugom razredu engleskog nogometa i na čijoj klupi od ljeta sjedi slavni Frank Lampard.

Drama u nastavku

Utakmica je krenula sasvim obećavajuće za domaćina. Juan Mata lijepim je udarcem zabio za vodstvo u trećoj minuti. Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao. U nastavku je publika pak svjedočila pravoj drami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 59. minuti Harry Wilson fantastičnim udarcem iz slobodnog udarca donio je izjednačenje. Nova loša vijest za domaćine stigla je osam minuta kasnije kada je vratar Sergio Romero zaradio crveni jer je igrao rukom izvan 16-erca.

Zbog njega je Mourinho povukao Matu van, a na gol stavio trećeg vratara Leeja Granta. On je loptu iz mreže morao vaditi 15 minuta nakon što je stao na vrata. Preokret gostima donio je Jack Marriott.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City rutinski

U tom trenutku činilo se da je utakmica gotova, no Marouane Fellaini donio je izjednačenje Unitedu u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Regularni dio utakmice završio je tim rezultatom, a odmah se pristupilo jedanaestercima. Pobjednik je odlučen u osmoj seriji kada je Phill Jones bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Manchester City slavio je protiv Oxforda s 3:0 dok je Leicester takođe u gostima bio bolji od Wolwerhamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo