SNIMLJEN ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK NA UTAKMICI: / Brazilski nogometaš samo se srušio nakon udara groma

Image
Foto: Screenshot

Sve se dogodilo na samom završetku susreta

16.1.2019.
18:03
Screenshot
VOYO logo

U utakmici u kojoj su se momčadi borile jedna protiv druge koliko i sa vremenskim neprilikama u kojima je susret odigran, snimljena je dramatična scena o kojoj se ne prestaje pričati. I koja je zbog krive interpretacije natjerala jedan klub na reakciju.

Nogometni ogled U20 momčadi u Brazilu ostat će zapaćen po trenutku u kojem je grom pogodio Henriquea, igrača Agua Sante. Javio je to Mirror dodajući da se sve dogodilo na samom završetku utakmice u kojoj je Atletico Mineiro slavio 1-0 pobjedu na travnjaku s kojeg su igrači obje momčadi pobjegli čim je označen kraj susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demantij kluba

Spomenuti branič Sante imao je najmanje sreće, no i njegova priča nema ružan završetak. Na samom rubu terena srušio se nakon što je električno pražnjenje popraćeno praskom zahvatilo i njega. Pomoć mu je ukazana na licu mjesta, a Henriquez se ubrzo osovio na noge i uz pomoć došetao do hitne pomoći na daljnji tretman, ustvrdio je spomenuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iz kluba je stigao demantij prema kojem Henriquez nije pretprio udar već je liječničku pomoć trebao zbog pretrpljenog straha. Munja je spustila izvan stadiona...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo