I TAKO SVAKI TJEDAN / Snimka od koje će vam se okrenuti želudac. Ibrahimović snimao kako mu injekcijom vade vodu iz koljena

Image
Foto: Profimedia

Ibrahimović je odmah nakon završetka sezone podvrgnut operaciji koljena, zbog koje će izbivati s terena na sedam, osam mjeseci

29.5.2022.
19:21
Profimedia
VOYO logo

Milan je nakon 11 dugih godina ponovno prvak Italije. Rossoneri su osigurali naslov prvaka Serie A u posljednjem kolu sezone, a jedan od najemotivnijih trenutaka u karijeri doživio je veliki Zlatan Ibrahimović.

Još se uvijek ne zna hoće li švedski napadač nastaviti karijeru ili će se odlučiti na mirovinu. Poznato je kako je cijelu sezonu muku mučio s ozljedama, a talijanski mediji nedavno su pisali kako bi mu Milan mogao ponuditi jednu od direktorskih funkcija ako odluči okačiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je odmah nakon završetka sezone podvrgnut operaciji koljena, zbog koje će izbivati s terena na sedam, osam mjeseci. Nakon takve vijesti, mnogi misle kako će Ibrahimović ipak otići u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio degutantnu snimku

Sada je i sam nogometaš objasnio kako je izgledala njegova sezona i kroz što je sve morao proći kako bi Milan ponovno bio prvak, baš kao što je bio i prije 11 godina sa Šveđaninom u sastavu.

"Zadnjih šest mjeseci igrao sam bez križnih ligamenata u lijevom koljenu. Koljeno mi je otečeno šest mjeseci. Mogao sam trenirati s momčadi samo deset puta u posljednjih šest mjeseci. Dobio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno jednom tjedno šest mjeseci. Lijekovi provi bolova svaki dan šest mjeseci. Jedva sam spavao od bolova tih šest mjeseci. Nikada u životu nisam tako patio na terenu i izvan njega. Nemoguće sam učinio mogućim. U mislima mi je bio samo jedan cilj, učiniti suigrače i trenera prvakom Italije jer sam im dao obećanje. Danas imam novi ligament i novi trofej", napisao je Ibra na svojem Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je nakon toga objavio i snimku kako mu injekcijom vade vodu iz koljena, a upozoravamo da snimka nije za svačiji želudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo