SLOVENCI SREZALI PLAĆU MATJAŽU KEKU: / Mijatović otkrio kolikog se dijela odrekao bivši trener Rijeke

Image
Foto: Profimedia

Ocijenio da će do nastavka prvenstva u Prvoj slovenskoj ligi proteći još najmanje pet tjedana

17.4.2020.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Izbornik slovenske nogometne reprezentacije MatjažKek pristao je na smanjenje svoje plaće za 20 posto u odnosu na ugovor, u okviru nastojanja nogometnog saveza (SNZ) da smanji troškove za petinu.

"Kek će ubuduće, zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa dobivati za 20 posto manju plaću", potvrdio je u razgovoru za televizijsku postajju Planet TV predsjednik SNZ-a RadenkoMijatović, dodavši da su na to korektno pristali i izbornici ostalih selekcija, a plaće su smanjene i svim zaposlenicima u savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

15.12.2103., Gradski stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 20. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Matjaz Kek. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mijatović je ocijenio da će do nastavka prvenstva u Prvoj slovenskoj ligi proteći još najmanje pet tjedana i da će se vjerojatno igrati bez publike.

"Savez će klubovima koji su u teškoj financijskoj situaciji nastojati pomoći tako da im što prije doznači njihov udio od prodanih prava za televizijske prijenose u prošloj godini te im sufinancirati dio troškova kako bi premostili "probleme s likvidnošću", a razmišlja se i o instrumentu stimulativnih nagrada klubovima koji će angažirati više mladih igrača iz Slovenije budući da je u klubovima mnogo stranaca, naveo je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo