SLOVENCI OTKRILI: / Jurčiću je propao angažman u Poljskoj zbog suludih zahtjeva

Image

Hrvatski trener Krunoslav Jurčić bez posla je od kraja veljače kada je dobio otkaz u slovenskom prvoligašu Mariboru.

14.3.2016.
15:15
VOYO logo

Jurčić je posljednjih nekoliko dana boravio u Poljskoj, gdje je pregovarao s čelnicima Wisle, koji nisu udovoljili njegovim zahtjevima pa je sve propalo. Između ostaloga, hrvatski trener navodno je, navode Slovenci, tražio da klub zaposli njegove pomoćnike, što je Wisli bilo neprihvatljivo. Poljski mediji navode da je Jurčić time šokirao potencijalne poslodavce.

U međuvremenu Večernji list je kontaktirao Jurčića koji je iznio svoju stranu priče. "Kontakti s Wislom postojali su dulje vrijeme, a pregovori su 'zapeli' na banalnim stvarima. Jučer sam prvi put trebao voditi momčad, no nismo se dogovorili. Ne bih više o tome, ali pokazalo se kako organizacija u klubu nije na visokoj razini. Volio bih što prije preuzeti novu momčad, to mi je cilj, da se stanka ne oduži. No, želje su jedno, a vidjet ćemo što će biti", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražen u Sarajevu

Činilo da će Jurčić karijeru najvjerojatnije nastaviti u Bosni i Hercegovini, na klupi Sarajeva. Taj je prvoligaš iz BiH prije nekoliko dana otpustio srpskog trenera Miodraga Ješića, a klupski predsjednik Dino Selimović već je prema nekim medijima kontaktirao Jurčića. No, hrvatski strateg je to demantirao. "Nitko me nije kontaktirao iz trećeplasirane momčadi BiH prvenstva. Možda dolaze u Zagreb, ali ne zbog mene", poručio je bivši trener zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo