SLOMLJENI VAHA RASPLAKAO NAVIJAČE PORUKOM PRIJE UTAKMICE: / Ove riječi najbolje dočaravaju koliko mu je teško

Image

Još uvijek nitko ne može doći k sebi od tuge

30.1.2019.
17:16
VOYO logo

Nogometaši Nantesa večeras igraju na domaćem terenu protiv St. Etiennea utakmicu 22. kola francuske Ligue 1, a u centru pažnje će biti odavanje počasti argentinskom igraču Emilianu Sali. Za Nantes će ovo biti prva utakmica pred svojim navijačima nakon tragičnog nestanka Emiliana Sale.

Dojučerašnji napadač ove momčadi prije desetak dana potpisao je za Cardiff gdje je prešao za 17 milijuna eura, ali je avion u kojem se on nalazio nestao na putu prema Walesu. Sala još uvijek nije pronađen, a to je itekako potreslo njegove bivše suigrače iz Nantesa. Samo dan prije nestanka Argentinac je došao u Nantes kako bi se oprostio od svojih suigrača te niko nije mogao ni slutiti da će to vjerovatno biti posljednji put da su se vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet u drugom planu

Trener Nantesa Vahid Halilhodžić izjavio je pred ovaj meč da će nogomet sigurno večeras biti u drugom planu. Bosanskohercegovački stručnjak trudi skrenuti misli svojih igrača s onog što se dogodilo, ali jasno mu je da je to skoro pa nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušavam nekako biti svima otac, brat, kolega i trener. Ovo nije situacija u kojoj odrediš dijagnozu i to je to. Svima je potrebno neko vrijeme da se sve to preboli. Ima igrača koje je sve ovo zaista pogodilo i plakali su. Klub je angažirao pshihotarapeute i vidjet ćemo. Treninge baziram na tome da im nekako pokušam skrenuti misli nekim igrama, ali to je zaista teško. Malo tko išta priča na treningu", rekao je popularni Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo