JEZIVE VIJESTI / Slavnom nogometašu i bivšem napadaču PSG-a amputirana noga: 'Bolovi su postali nepodnošljivi'

Image
Foto: Profimedia

PSG je pratio situaciju sa svojim bivšim napadačem i pružili su mu podršku

14.3.2022.
11:06
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji napadač PSG-a, Bruno Rodriguez, prošloga tjedna morao je na amputaciju desne noge zbog nepodnošljivih bolova u desnom gležnju. Kao razlog teških bolova i operacije kod slavnog napadača navode se brojni udarci koje je doživio tijekom nogometne karijere.

"Unatoč nekoliko operacija u proteklih pet godina, bolovi su se nastavili i postali nepodnošljivi. Čak je zadobio i benigni tumor u desnom gležnju pa je amputacija postala neizbježna. Operacija je prošla dobro. Liječnici su isprobali sva rješenja i na kraju donijeli odluku o amputaciji noge u visini koljena", piše Le Parisien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguez je kratko igrao za PSG, odnosno bilo je to u sezoni 1999./2000. i svi ga pamet po golu protiv Marseillea 1999. godine u odlučujućem derbiju, a proslavio se igrama u Metzu i Bastiji, dok je ranije u karijeri nastupao i za Monaco. Karijeru je završio sa svega 33 godine upravo zbog ozljeda, a kasnije se bavio pekarstvom, što je isto morao prekinuti zbog problema s nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, PSG je pratio situaciju sa svojim bivšim napadačem i pružili su mu podršku te su odlučili ugostiti njega i obitelj na Parku prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo