SLAVNI TRENER OBJASNIO ZAŠTO JE MARADONA NAJVEĆI: / 'Cristiano Ronaldo toga ima malo, a Messi nimalo...'

Image
Foto: Profimedia

Diego Maradona preminuo je prošle srijede u svojem domu u Argentini

2.12.2020.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Argentinac Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša u povijesti, preminuo je prošlog tjedna od od akutnog edema pluća.

Image
NOVI I DOSTA NEOBIČNI DETALJI MARADONINE SMRTI: /

Diego je umro od pada i udarca glavom?

Image
NOVI I DOSTA NEOBIČNI DETALJI MARADONINE SMRTI: /

Diego je umro od pada i udarca glavom?

Maradona je početkom studenog završio u bolnici, a zbog krvarenja u mozgu hitno je operiran. "Mali zeleni" se, barem je tako izgledalo, sjajno i brzo oporavio. Međutim, u bolnici su mu dijagnosticirani i znakovi apstinencijske krize zbog čega je i oporavak došao pod znak pitanja te je prebačen u dobro čuvanu ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije petnaestak dana je oporavak nastavio kod kuće, međutim, u prošlu srijedu je preminuo.

'On je najveći ikada'

Slavni portugalski trener Jorge Jesus (66), koji trenutno vodi Benficu, prokomentirao je koliko je Maradona bio značajan nogometaš i usporedio ga s trenutno dvojicom najboljih nogometaša na svijetu, Cristianom Ronaldom i Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi (lijevo) i Cristiano Ronaldo

"Maradona je uz Pelea najbolji nogometaš u povijesti. Pele je živ, ali Diego je najveći svih vremena ne samo zbog toga što je bio genijalac, već zbog načina kako je to pokazivao u igri", rekao je Jesus pa objasnio što je Maradonu činilo najvećim.

Veliki igrač, ali bez strasti

"Diego je bio najbolji. On je osjećao strast za igrom, za nogometom. Rođen je da bude nogometaš, rođen je sa svim svojim vještinama i nije nikakav planirani projekt", rekao je Jesus pa usporedio "Malog zelenog" s Ronaldom i Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maradona je rođen s ljubavi i osjećaju prema nogometnoj lopti. Kada pogledate dvojicu danas najboljih na svijetu, Cristiano Ronaldo toga ima malo, a Messi nimalo. On uopće nema strasti prema igri. Messi je velik igrač, ali kod njega nema tog osjećaja i nogometne strasti. Maradona je daleko ispred svih drugih", zaključio je Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo