SLAVNI TRENER NA UDARU: / "Iznimno ga poštujem, ali mislim da je idiot!"

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Otkad je stigao na klupu Liverpoola, njemački stručnjak Jürgen Klopp zaludio je Premierligu i engleske medije. Dojam je da su svi oduševljeni osebujnim trenerom, ali nije baš tako.

17.12.2015.
9:29
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Liverpool je u nedjelju odigrao 2:2 protiv West Bromwicha, a utakmicu je obilježio brutalan prekršaj Craiga Gardnera na našem Dejanu Lovrenu jkoji je na nosilima iznesen s terena. Pokazalo se, srećom, da hrvatski nogometaš ipak nije teško ozlijeđen kao što je djelovalo u prvom trenutku, ali Klopp je bio bijesan nakon utakmice.

"Ne možeš se tako ponašati"

"Obično se rukujem sa suparnicima, ali danas nisam. Ovo nije bila prijateljska utakmica, svi su to vidjeli", rekao je Klopp poslije dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta je izjava uzrujala krilnog nogometaša West Bromwicha Jamesa McCleana koji je putem BBC-a odgovorio njemačkom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da iznimno poštujem Kloppa jer je napravio sjajan posao u Borussiji Dortmund. Ali iskreno, mislim da je idiot. Ne možeš se ponašati onako kako se on ponašao u nedjelju. Pobijediš li, izgubiš ili odigraš neodlučeno, moraš pokazati poštovanje", poručio je McClean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo