SLAVNI PORTUGALAC OTKRIO: / 'Ronaldo na kraju sezone odlazi iz Reala'

Image

Ovo ljeto Cristiano Ronaldo ima posljednju priliku za veliki transfer, smatra bivša zvijezda portugalskog nogometa Paolo Futre. Zato će trostruki osvajač Zlatne lopte na ljeto napustiti Real Madrid

27.1.2016.
8:57
VOYO logo

Nije tajna da se Ronalda više puta povezivalo s prelaskom u PSG, spominjao se i povratak u Manchester United. Ronaldo je neuvjerljivo demantirao takve priče, a sam je govorio i o mogućem odlasku u SAD pri kraju karijere. No, daleko je Portugalac od kraja, u veljači će proslaviti 31. rođendan.

Futre razumije frustraciju sunarodnjaka koji u posljednje vrijeme nije baš najsretniji u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je teško razdoblje za Ronalda"

"Ronaldo ne dobija pozornost kakvu želi i zaslužuje, sve češće mu zvižde tribine. Ovo je teško razdoblje za njega. Čini mi se ipak kako se neke stvari mijenjaju dolaskom Zidanea, ali previše bi se stvari trebalo promijeniti u Realu da Ronaldo na kraju ipak ostane", smatra Futre koji je s Portom bio europski prvak 1987. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je zadnja Ronaldova prilika za velikim ugovorom koji mu može ispregovarati njegov menadžer Jorge Mendes. Možda Cristiano ipak ostane, jedino u slučaju osvajanja Lige prvaka ili španjolskog prvenstva", zaključio je Futre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo