SLAVNI NOGOMETAŠ O MUČNOJ BORBI S KORONOM: / Suigrač Vatrenog opisao drugu stranu notornog virusa - 'Zaljubio se u mene'

Image
Foto: Profimedia

'Tijekom treniranja kući sam osjetio nešto u plućima i rekli su mi da ostanem u samoizolaciji'

18.5.2020.
17:01
Profimedia
VOYO logo

Slavni urugvajski nogometaš i suigrač našeg Milana Badelja u Fiorentini, Martin Caceres, otkrio je kako je čak dva mjeseca bolovao od notornog koronavirusa, a da pritom toga nije bio niti svjestan.

Caceres je razgovarao na Instagramu s južnoameričkom komičarkom Yiselom Paolom, a pritom se i on sam malo našalio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva mjeseca sam imao koronavirus, a da to nisam ni znao. Imao sam neke simptome između 8. i 15. ožujka. Tijekom treniranja kući sam osjetio nešto u plućima i rekli su mi da ostanem u samoizolaciji i da će to proći za 20 dana. Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek jučer je test bio negativan i osjećam se kao nov", rekao je Caceres.

Image

Martin Caceres of ACF Fiorentina warms up before the Italian championship Serie A football match between AC Milan and AFC Fiorentina on September 29, 2019 at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy - Photo Fabrizio Carabelli / Sportphoto24 / DPPI, Image: 474480104, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out UK OUT, Model Release: no, Credit line: Fabrizio Carabelli / AFP / Profimedia

Inače, Fiorentina je bila desetkovana koronavirusom i nakon posljednjeg testiranja čak je šestero ljudi još uvijek imalo virus. Liga bi se trebala nastaviti 13. lipnja, ali klubovima veliki problem stvara zahtjev talijanske vlade koji nalaže da cijela momčad mora u dvotjednu karantenu ako samo jedan bude pozitivan na virus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo