SLAVNI NIZOZEMAC NA PRAGU OTKAZA: / U povijesti Premier lige se još nikome nije dogodio ovakav debakl

Image
Foto: AFP

Nizozemski stručnjak Frank de Boer i njegov Crystal Palace ušli su u nedjelju u povijest engleske Premier lige, ali to nije nešto čime će se htjeti hvaliti.

10.9.2017.
17:53
AFP
VOYO logo

U 4. kolu engleskog prvenstva nogometaši Crystal Palacea su poraženi u gostima kod Burnleyja s 0-1, a jedini je strijelac već u četvrtoj minuti bio Chris Wood.

Propao odlaskom iz Ajaxa

U prva četiri kola Crystal Palace je upisao četiri poraza i pritom nije zabio nijedan gol što se nije dogodilo nikad u povijesti Premier lige koja je u sadašnjem formatu pokrenuta 1992. godine. Gledajući ukupnu povijest elitnog ranga engleskog nogometa, posljednja momčad koja je izgubila prve četiri utakmice bez postignutog pogotka bio je Preston davne 1924. godine, a prije njega se isto dogodilo još samo Derbyju (1899.) i Stokeu (1906.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Boer je u razdoblju od 2010. do 2016. vodio nogometaše Ajaxa do četiri naslova nizozemskog prvaka, ali odlaskom iz Amsterdama kola su mu krenula nizbrdo. U milanskom Interu je izdržao tek nešto više od dva mjeseca, a sada mu prijeti brziotkaz i u Crystal Palaceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo