SLAVNI KLUB JE BAŠ FINO 'SMJESTIO' HAJDUKU I VATRENOM: / Splićani ostaju bez pola milijuna eura, a igrač bez premije

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajduk je trebao dobiti pola milijuna eura bonusa, a igrač dodatnu premiju

22.7.2020.
11:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Baš su fino ovi Španjolci "zavaljali" Hajduk. Naime, tamošnji je prvoligaš Celta, koji se upravo izborio za opstanak u Primeri, prošle zime doveo hajdukovca Filipa Bradarića. Vatreni je odmah ostavio traga i odigrao je nekoliko sjajnih utakmica, a u cijeloj toj priči itekakvog razloga za veselje imao je i Hajduk.

Naime, da je Bradarić odigrao dovoljan broj utakmica za Celtu, odnosno da je skupio dovoljnu minutažu, Hajduk bi dobio pola milijuna eura bonusa, a igrač bi dobio dodatnu premiju, tvrdi tako Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pogađate, Bradarić je doziran na točno onoliko koliko je potrebno da Hajduk i on ne dobiju premije. Imao je prilike odigrati dovoljan broj utakmica, a, ponavljamo, odmah je dokazao da može biti stalni član prve postave, ali u Celti je korišten periodično.

Image
Image

30.10.2019., Gradski stadion, Velika Gorica - Utakmica osmine finala hrvatskog nogometnog kupa, HNK Gorica - HNK Hajduk. Filip Bradaric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bonus bi dobili da je Bradarić nastupio deset puta od prve minute ili ušao s klupe, ali da pritom odigra više od 45 minuta. Sakupio je devet takvih nastupa i svi su na kraju ostali "suhi", zapravo svi osim Celte, ali ona će sada navodno otkupiti Bradarićev ugovor od Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo