SLAVNI FRANCUSKI NOGOMETAŠ ZAVRŠIO U KOMI ZBOG KORONE: / Trebao je na kućnu izolaciju, a onda uslijedio strašan preokret

Image
Foto: Profimedia

Mladi Francuz je prije tri dana stigao u bolnicu zbog jakog gastroenteritisa

25.4.2020.
15:11
Profimedia
VOYO logo

Vezni igrač francuskog nogometnog prvoligaša Montpelliera Junior Sambia (23) nalazi se u induciranoj komi nakon što je obolio od koronavirusa.

Mladi Francuz je prije tri dana stigao u bolnicu zbog jakog gastroenteritisa, a pretragama je utvrđeno kako ima i koronavirus. U srijedu su ga trebali pustiti u kućnu izolaciju, no stanje mu se pogoršalo pa je zbog problema s plućima smješten u induciranu komu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Toulouse's French midfielder Kouadio Kone (R) vies for the ball with Montpellier's French midfielder Junior Sambia (L) during the French L1 football match between Montpellier and Toulouse at the Mosson stadium in Montpellier on November 10, 2019., Image: 482120799, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pascal GUYOT / AFP / Profimedia

"Njegovo stanje je sada stabilno. Nije se pogoršalo, ali niti poboljšalo, međutim i dalje je teško," kazao je njegov menadžer Frederic Guerra za Le Parisien.

Sambia je prvi igrač u francuskoj ligi koji je bio pozitivan na koronavirus. U Montpellier je stigao 2017. iz Chamois Niortaisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo