Slavni Brazilac pao u depresiju i kaznio sam sebe!

Poraz Intera u posljednjim minutama utakmice Lige prvaka protiv Bayerna (0:1) teško je pao brazilskom vrataru Juliju Cesaru.

28.2.2011.
22:20
VOYO logo

Igrala se 90. minuta dvoboja kada je Bayern šokirao Talijane i donekle im uzvratio za prošlogodišnji poraz u finalu Lige prvaka. Međutim, pred dvjema slavnim momčadima još je uzvrat u Münchenu i sigurno je da će prvak Europe napraviti sve kako bi uzvratio Bavarcima za neugodni poraz pred svojim navijačima.

Međutim, jednog čovjeka je poraz posebno bacio u depresiju. Riječ je o vrataru Intera Juliju Cesaru, koji je jedan od krivaca za pobjednički pogodak Gomeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/fWusf8FClHZa5WQfvA9T/mov/1

Iako su ga poslije utakmice svi tješili i hrabrili, brazilski majstor odlučio je ipak kazniti sam sebe. Najprije je odmah poslije utakmice otišao do svojih navijača, ispričao im se za propust, a zatim se zaputio kući pješice dok su svi njegovi suigrači zbrisali u svojim skupocjenim automobilima. Julio je, pak, pognute glave odlučio malo prošetati... "Izgledao je vrlo depresivno", pišu talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to samo jedan loš trenutak, nažalost, skupo nas je koštao. Dešava se. Inače, Julio nas je puno puta spašavao u prošlosti i bio junak naše momčadi", izjavio je predsjednik NerazzurraMassimo Moratti i stao u obranu svog vratara.

Cesar i društvo imat će priliku za popravak za manje od tri tjedna (15. ožujka) kada je na rasporedu uzvrat u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo