SLAVENE, NE BACAJ RUČNIK: / Bivši trener poslao poruku Biliću uoči velikog okršaja

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Pred nogometašima West Hama, koje trenira bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, novi je veliki izazov.

11.3.2016.
9:19
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

West Hamu ide odlično i u Premier ligi, trenutno je na petom mjestu i samo je bod udaljen od četvrtoplasiranog Manchester Cityja i pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Pojavila su se zato nagađanja da bi Bilić mogao 'žrtvovati' FA kup i protiv Manchester Uniteda na teren poslati kombiniranu postavu kako bi glavne igrače odmorio i sačuvao za završne bitke u ligi.

Puni samopouzdanja

Takva se ideja, međutim, nimalo ne sviđa Harryju Redknappu, nekadašnjem igraču i menadžeru West Hama, koji je u londonskom klubu svojedobno trenirao i Bilića. Svome bivšem učeniku je uoči okršaja na Old Traffordu poslao jasnu poruku - do plasmana u Europu će i dalje lakše preko FA kupa, nego preko lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Forma Hammersa u Premier ligi je sjajna i plasman u Ligu prvaka nije nemoguć. No, Slaven si ne može priuštiti da baci ručnik u nedjelju jer još uvijek nije sigurno da će završiti među četiri najbolje momčadi u ligi. Hammersi idu na Old Trafford puni samopouzdanja, na nesretan su način tamo ostali bez pobjede u ligi, ali znaju da bi, ponove li dobru igru, to moglo biti dovoljno za polufinale na Wembleyju", istaknuo je Redknapp za London Evening Standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je ove sezone u FA kupu izbacio Wolverhampton, Liverpool i Blackburn, a plasman u polufinale će tražiti u nedjelju od 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo