JE LI TO MOGUĆE? / Među navijačima se proširila (ne)shvatljiva priča. Ostalo još više od polovice karata za finale Kupa? 'Ugasimo južnjačku bajku'

Image
Foto: Nel Pavletic

Interes Riječana je očito naglo pao nakon loših igara u završnici prvenstva i kada je postalo jasno da će klub završiti na četvrtom mjestu

16.5.2022.
18:40
Nel Pavletic
VOYO logo

Za deset dana, 26. svibnja, na Poljudu će se odigrati finale Kupa između Hajduka i Rijeke. No, interes za finale Kupa na Kvarneru nije ni blizu kao u Dalmaciji.

Trećina prodanih karata

Naime, prema pisanju Sportskih novosti, među navijačima se proširila priča kako je u Rijeci ostalo ulaznica, kako nije prodano ni blizu kompletnog kontigenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TENZIJE RASTU /

Po Rijeci osvanuli grafiti. Misterij zbog ulaznica za finale Kupa na Poljudu: 'Srušili smo Jugoslaviju, srušit ćemo i vas?!?! Mrzim ga'

Image
TENZIJE RASTU /

Po Rijeci osvanuli grafiti. Misterij zbog ulaznica za finale Kupa na Poljudu: 'Srušili smo Jugoslaviju, srušit ćemo i vas?!?! Mrzim ga'

Dapače, barata se brojkom od trećine prodanih, pa bi po toj računici na raspolaganju trebalo biti još 4000 karata za finale. Pritom treba naglasiti da je riječ o ulaznicama isključivo za riječke sektore na zapadu poljudskog stadiona. 

Inače, Hajdukov kontingent od šest tisuća ulaznica razgrabili su pretplatnici kluba, a jednako su brzo planule i one iz slobodne prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Najvjerniji i najžešći navijači Hajduka, Torcida, danas su podržavali svoj klub u utakmici protiv Rijeke ispred 14 tisuća navijača. Hajduk je izgubio 1:3 na svojem terenu i iako mnogi to nisu očekivali, Torcida je svejedno podržavala svoj klub nakon primljenih pogodaka. U drugome poluvremenu mogla se vidjeti i velika bakljada koja je zadimila teren. Armada je također došla podržati svoj klub koji je ostvario veliku pobjedu na Poljudu. Osim Rijeke, Armada je podršku iskazala i Ukrajini koja trenutno trpi napade agresorske Rusije. Na tribini su se tako mogle vidjeti istaknute ukrajinske zastave, a na jednoj od njih pisalo je i "Slava Ukrajini".

Interes pao

Rijeci su, inače, pripala četiri sektora na zapadnoj tribini, ulaznice su u prodaji od 27. travnja. Euforija je zahvatila Armadu, prvi put nakon pet godina u Split će doći trajektom, organizirali su i autobuse, ali kako doznaje 24sata, zasad su prodali tek 2000 do 2500 ulaznica. "Interes je očito naglo pao nakon loših igara u završnici prvenstva i kada je postalo jasno da će klub završiti na četvrtom mjestu", navodi se u izvještaju.

Armada poziva sve članove

Inače, klub navijača HNK Rijeka Armada na svom je Facebook profilu objavio proglas uoči finala Kupa u kojem se ističe kako je došlo do promjene broda. Pa tako umjesto s M/T Dubrovnik, ići će Armada na finale brodom Marko Polo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji nisu ulaznice za utakmicu mogu kupiti do 20.05. u 12h. Nakon tog datuma ulaznice se više neće moći kupiti. Na raspolaganju su sektor A (90 kuna), sektor B (120 kuna), te sektori C i D (150 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugasimo južnjačku bajku, svi u Split", stoji u priopćenju Armade.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo