SMIJURIJA / Skandal u BiH nogometu: Sudac umjesto kornera dosudio penal

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je branič izbacio loptu iz igre, protivnički igrač je krenuo izvesti udarac iz kuta, a onda je sudac donio odluku koja je iznenadila sve

2.4.2024.
15:13
Profimedia
VOYO logo

Utakmicu Prve lige RS između Romanije i Kozare obilježio je veliki skandal nakon čega su se službenim prioćenjem oglasili iz Kozara te objavili snimku spornih trenutaka, od kojih je bio najznačajniji onaj kada je sudac Stefan Bokić umjesto kornera dosudio penal.

Image
SPOMINJU NACIONALNOST SUCA /

Skandal u trećem razredu hrvatskog nogometa. Prijete istupanjem iz lige

Image
SPOMINJU NACIONALNOST SUCA /

Skandal u trećem razredu hrvatskog nogometa. Prijete istupanjem iz lige

Tada je branič Romanije izbio loptu izvan igre, protivnički nogometaš je krenuo izvesti udarac iz kuta, ali je sudac umjesto kornera pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Kozara su nakon susreta objavili priopćenje i priložili snimke sportnih situacija koje možete pogledati OVDJE.

"Do sada se nismo oglašavali, međutim utakmica odigrana u subotu je sramota za nogomet, odnosno suđenje u njoj i ljude koji su u njemu sudjelovali. Pregledom snimka utakmice utvrdili smo da je FK Kozara drastično oštećena. Nakon našeg vodstva dosuđen je prvi kazneni udarac za protivničku momčad na koji se nismo žalili i koji oni nisu realizirali. Tijekom drugog poluvremena bio je evidentan napad na naš klub o čemu svjedoče i video zapisi s utakmice koje vam dostavljamo u prilogu. Nakon što je protivnik izjednačio, krenula je prava hajka na nas, gdje su naši igrači dobili ukupno 8 kartona iz nama nepoznatih razloga, iako je protivnik pokazao maksimalan bezobrazluk na terenu i izvan njega. U 77. minuti, prilikom prodora protivničkog igrača, nogometaš Kozare je klizećim startom izbacio loptu u korner, koju su igrači Rumunjske krenuli vaditi, međutim, iz samo njima znanih razloga, suci su dosudili udarac kazneni udarac za domaću momčad, iako je vidljivo da prekršaja nije bilo. Isto tako, na samom kraju utakmice kod odmora za našu momčad, protivnički igrač je laktom u glavu udario igrača FK Kozara, pri čemu se nitko od sudaca nije oglasio, a vidljivo je da je bio kazneni udarac za FK Kozaru i direktni crveni karton protivničkom igraču", objavljeno je, između ostaloga, u propćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo