‘Ili pobjeda, ili metak u koljeno!’

Kroz teške dane prolazi argentinski prvoligaš Racing Club, koji se trenutno u Clausuri nalazi na nezavidnom 16. mjestu. Dvojica Racingovih stranih nogometaša, Kolumbijac Giovanni Moreno i Paragvajac Federico Santander, zajedno su odlazili s treninga, kada im je drugi automobil blokirao put.

Iz njega su izašla dvojica muškaraca i situacija je postala vrlo mučna.

“Rekli su Morenu da će ga upucati u noge, da će mu uništiti karijeru. Pomislio sam da će doista pucati. Gio je bio prestravljen kao i ja. Bio sam jako uplašen, nisam znao što učiniti?! Rekli su da ćemo snositi posljedice ako ne dobijemo sljedeću utakmicu”, ispričao je Santander.

Morenov agent Agustin Jimenez izjavio je za Fox Sports:

“Oni su stavili pištolj na Morenovo koljeno!”

Incident se dogodio nakon izvještaja koji je nagovijestio Morenov prelazak u redove rivala River Platea. Prošlog mjeseca je Kolumbijac Teofilo Gutierrez (26) izbačen je momčadi nakon što je prijetio suigračima pištoljem za paintball. Bio je isključen prilikom poraza od Independientea 4:1. U toj utakmici je i zabio gol. Bilo je to temperamentnom Kolumbijcu čak četvrto isključenje otkako je stigao u Racing Club iz Trabzonspora u veljači prošle godine.

A iako je zabio čak 22 gola u 35 utakmica odigranih za klub, njegovim je suigračima bilo dosta njega i njegovog bahatog i neodgovornog ponašanja. Nakon što se nekolicina suigrača obrušila na njega zbog besmislenog isključenja zadobivenog nakon vrijeđanja suca, ljutiti Gutierrez pri svađi je, navodno, na njih potegao pištolj – onaj za paintball.

Nakon toga su navijači Racing Cluba, u dvoboju argentinskog kupa, na igralište bacali štake, protestirajući tako simbolično zbog loših igara kluba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr