SKANDAL U SRPSKOM DERBIJU ZA EUROPU: / Sudac pokazao na bijelu točku, a gledatelji su ostali van sebe jer nikome nije bilo jasno zašto

Image
Foto: Screenshot Youtube

Nevjerojatna situacija prethodila je drugom golu u srpskoj ligi

14.5.2018.
8:50
Screenshot Youtube
VOYO logo

Srpski sudac Srđan Obradović ponovno je u fokusu tamošnje javonosti nakon je dosudio nevjerojatan kazneni udarac na utakmici pretposljednjeg kola Lige za prvaka. U važnu utakmicu za plasman u Europsku ligu sljedeće sezone, Obradović je "uletio" jer je najbolji srpski sudac Miloran Mažić pošteđen suđenja ove utakmice iako je prvotno delegiran zbog toga jer uskoro sudi finale Lige prvaka između Real Madrida i Livepoola.

Domaći Spartak je u Subotici igrao protiv niškog Radničkoj i pobijedio 2-0. Prvi gol je zabio Nikolić u 66. minuti iz kaznenog udarca, ali posebno je sporna situacija iz 79. minute. Lopta je prošla igraču Radničkog kroz noge nakon jednog prodora s desne strane, a Obradović je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutno nikome nije bilo jasno zašto je dosuđen penal, a Nikolić je ponovno bio precizan s bijele točke. Inače, gosti iz Niša završili su utakmicu sa četiri žuta kartona i jednim crvenim. Sudac iz Jagodine je već bio pod povećalom javnosti kada je priznao gol Zvezdi protiv Partizana iako je očigledno bilo da je lopta prošla gol-aut liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo