SKANDAL NAKON POBJEDE BARCE 12-0: / Igrači plakali zbog sramotnog poraza, policija istražuje utakmicu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Skandal u Španjolskoj zbog sumnje u namještanje utakmice.

3.4.2017.
14:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mladi nogometaši Barcelone B uništili su Eldense rezultatom 12-0. Ovaj nedjeljni poraz kataklizmičkih razmjera jako je zabolio nogometaše Eldensea koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka i zaplakali.

ČIJA ĆE BITI ZADNJA? Raskol u svlačionici, igrači Barcelone posvađali se oko velikih pojačanja

Međutim, njihova agonija nije prestala s posljednjim prolivenim suzama. Upravo suprotno. Počela je. Naime, klub je odlučio da neće igrati utakmice do kraja sezone nakon poraza kojim je ionako ispao u četvrtu španjolsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, klub osnovan još 1921. godine odlučio je obustaviti sve sportske aktivnosti i raskinuti ugovor s talijanskim investitorima jer sumnja u namještanje utakmice. Kako javlja katalonski Mundo Deportivo, sportski dnevnik inače blizak Barceloni, uprava kluba angažirala je istražitelje i obratila se za pomoć policiji kako bi otkrili je li zaista susret namješten ili je posrijedi samo katastrofalan dan njihovih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba smatra da je nemoguće primiti 12 golova od Barcelone B jer su Katalonci igrali bez Marca Cucurelle, Jordija Mboule i Carlesa Alene koji su među najboljim igračima kluba i općenito najvećim talentima "katalonskog giganta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo