Skandal u Realu povod transferu koji ruši sve rekorde!?

Sudeći prema napisima engleskih medija, na pomolu je najskuplji transfer u nogometnoj povijesti.

18.1.2015.
13:13
VOYO logo

Realizira li se uistinu ovaj transfer, bio bi on najskuplji u povijesti nogometa. Naime, na Old Traffordu vrijednost španjolskog vratara procjenjuju na 50 milijuna funti, što bi uz odštetu od 50 milijuna funti koju su Crveni vragovi spremni platiti za Balea iznosilo ukupno 100 milijuna funti (131 milijun eura).

Rekordan nogometni transfer i dalje je onaj Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real 2009. godine vrijedan 94 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United nedavno je doveo bivšeg Barceloninog vratara Victora Valdesa, pa bi i odlaskom De Gee imali sjajnu opciju na vratima. Istovremeno, u Realu je navodno došlo do trzavica na relaciji između Ronalda i Balea, dva najskuplja klupska igrača, a trebaju li se u Kraljevskom klubu opredijeliti za jednu stranu, nije tajna tko će izvući deblji kraj.

//www.youtube.com/embed/IqSgEZ7kHZ0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, realizira li se ovaj transfer, bit će to rekordni transfer za nekog vratara, budući dosadašnji drži Talijan Gianluigi Buffon kojeg je prije 14 godina Juventus platio Parmi 33 milijuna funti (43 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo