Skandal europskih razmjera: Navijači kamenjem napali igrače!

Sljedeća Napolijeva domaća utakmica u nogometnoj Ligi prvaka protiv Arsenala lako bi se mogla igrati pred praznim tribinama nakon najnovijeg incidenta klupskih navijača.

6.11.2013.
21:27
VOYO logo

Uoči međusobnog ogleda Napolija i Marseillea na San Paolu u sklopu skupine F domaći su navijači napali autobus koji je prevozio francuski sastav. Gađali su ga kamenjem i razbili prozor, ali su igrači srećom uspjeli proći neozlijeđeni.

Napoli je još od ranije dobio UEFA-ino upozorenje da će u slučaju novih incidenata prvu sljedeću utakmicu igrati pred praznim tribinama. A ista je na rasporedu 11. prosinca protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bio jedini nered te večeri, jer uoči međusobnog ogleda 4. kola skupine H nogometne Lige prvaka između Ajaxa i Celtica na Amsterdam Areni u nizozemskoj prijestolnici došlo je do navijačkih sukoba.

Skupina od 50-ak Ajaxovih huligana s navučenim crnim kapuljačama preko glave zaskočila je Celticove navijače u Old Sailor pubu u Crvenoj četvrti. Huligani su nasilno počeli lupati po prozorima, prije nego su upotrijebili palice u pokušaju da ih razbiju, a ubrzo potom nasrnuli su kroz ulazna vrata u sam pub. Cijeli incident snimljen je s prozora zgrade preko puta i završio je na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/XDT77WSH41w

Ubrzo nakon prepada huligani su pobjegli u usku uličicu, a prema policijskim izvješćima zasad je uhićeno devet osoba pod optužbama za nasilno ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo