Skandal u Dinamu: Suspendiran mali kapetan!

Dinamo je odlučio suspendirati jednog od najvećih talenata svoje omladinske škole, 15-godišnjeg Alena Halilovića zbog višemjesečnih igara oko potpisa ugovora.

9.8.2011.
17:45
VOYO logo

Do suspenzije mladog Halilovića je došlo jer njegov otac Sead, koji je bivši trener u školi Modrih, nije želio da sin potpiše dugogodišnji ugovor s klubom.

Nakon toga došlo je do sastanka Mamića i oca mladog Dinamovog kapetana i činilo se da će Alen pojaviti na pripremama u klubu. Međutim, to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je suspendiran, dvije godine se ne može registrirati niti za jedan hrvatski klub, ali isto tako ne može niti u inozemstvo! Gdje je? Po našim informacijama s tatom je na Hvaru", rekao je direktor Dinamove škole Romeo Jozak za Sportske novosti.

Halilović je navodno trebao s Modrima potpisati sedmogodišnji ugovor, međutim on za razliku od drugih mladića iz Dinamove škole nije htio obavezati Mamiću na tako dugački rok. Osveta je stigla brzo. Sada zbog suspenzija neće moći igrati ni reprezentaciju do 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da je preko privatnih linija Alen Halilović želio doći do mlade reprezentacije Hrvatske U-16, koju vodi Ivan Gudelj. Međutim, to tako neće ići, ako ne želi nositi Dinamov dres, ne može niti hrvatski, mislim da je to sasvim normalno", kaže Jozak.

Vezani članci:

arti-201108080085006 arti-201108030169006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo