SKANDAL TRESE NOGOMETNI SVIJET: / Protivnici Vatrenih u zagrljaju kladioničarske mafije nakon kontroverzne utakmice

Image
Foto: Profimedia/Facebook

Beinur i Udrea vrlo su česti gosti stupaca crne kronike u rumunjskim medijima. Pretpostavili ste, kladionice im nisu jedini posao

27.6.2019.
9:00
Profimedia/Facebook
VOYO logo

Rumunjsku i francusku nogometnu U21 reprezentaciju večeras očekuje polufinale europskog prvenstva. Nije nemoguće da se ove dvije reprezentacije nađu u finalu. Mladi Rumunji igrat će protiv Njemačke, dok će Tricolori na Olmovu Španjolsku.

Na prvenstvu na kojem iz grupne faze izlaze samo četiri reprezentacije broji se svaki bod pa je način na koji su ove dvije reprezentacije izborile prolaz u polufinale, da se tako izrazimo, napopularan. Naime, u posljednjem susretu grupne faze sastale su se opravo ove dvije reprezentacije, a remi im je odgovarao za prolazak skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BILIĆ PONOVNO ZALUDIO ENGLEZE: /

Nema tko ne čita i priča o njemu; bivši izbornik progovorio o najvećoj mrlji svoje karijere

Image
BILIĆ PONOVNO ZALUDIO ENGLEZE: /

Nema tko ne čita i priča o njemu; bivši izbornik progovorio o najvećoj mrlji svoje karijere

Pa su tako i odigrali. Čvrsta "nula" sa svake strane semafora uz ukupno nula udaraca u okvir gola. Nisu se baš nogometni navijači usrećili kvalitetom te utakmice. u međuvremenu su i kladionice diljem svijeta dale naslutiti da je riječ o susretu kojem se ishod već unaprijed znao. Koeficijent na ishod neriješeno ili popularni "X" obično se vrti oko 3,50, dok je za ovu utakmicu pao na 1,50-1,60, kako u kojoj kladionici. Podsjetimo se, Rumunjska i Francuska pobijedili su Hrvatsku u skupini.

Rumunjska veza

No nije tu pričl kraj. Rumunjski mladi nogometaši uhvaćeni su uoči polufinalne utakmice u društvu šefova kockarskog podzemlja. Teško je naći prikladniju klasifikaciju za gospodu Nuredina Beinura i Sorina Udreu koja su poznata pod nadimcima "Strah sa mora" odnosno "Gospodar Temišvara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beinur i Udrea vrlo su česti gosti stupaca crne kronike u rumunjskim medijima. Pretpostavili ste, kladionice im nisu jedini posao. Beinur je, naime, osuđen za vođenje lanca elitne prostitucije, dok je Udrea kao bivši nogometaš sudjelovao u u raznim izvannogometnim "aktivnostima", poput ucjena, pljački i krijumčarenja. Jednom prilikom policija u Rumunjskoj je uletjela u teren usred utakmice ne bi li ga uhvatila. Dok su njegovi suigrači i protivnici ležali na travi, on je pobjegao, no na kraju je ipak uhvaćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIDEO: /

Specijalci s puškama prekinuli utakmicu!

Ugodno druženje

Rumunjski "bossovi" odsjeli su u istom hotelu kao i mlada reprezentacija pa nisu propustili na društvenim mrežama objaviti fotografije s madim Hagijem i društvom. naravno, kombinacija one sumnjive utakmice i druženja s ovakvim likovima izazvali su veliku buru u rumunjskoj nogometnoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještava rumunjski portal GSP, povezanost kriminalnog i nogometnog miljea javna je tajna. S dvojicom osuđenih kriminalaca družio se i tehnički direktor reprezentacije Mihail Stoikica koji je bio jako dobro raspoložen te Ianis Hagi, sin najboljeg rumunjskog nogometaša u povijesti - Gheorghea Hagija. Također, dvojica prijašnjih rumunjskih izbornika dovedeni su u vezu s mafijom.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo