ČEMU OVO, LJUDI DRAGI? / Skandal nakon utakmice Hajduka i Istre, napadnut je glavni sudac susreta Tihomir Pejin

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Hajduk je poveo u 43. minuti pogotkom Darija Melnjaka. Konačnih 2-0 postavio je Marko Livaja u 61. minuti

18.7.2022.
8:21
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u posljednjoj su utakmici prvog kola nove sezone HNL-a pobijedili Istru 1961 sa 2-0 (1-0) pred oko 4500 gledatelja na pulskom stadionu Aldo Drosina i zasjeli na čelo prvenstvene ljestvice.

Hajduk je poveo u 43. minuti pogotkom Darija Melnjaka. Konačnih 2-0 postavio je Marko Livaja u 61. minuti. Utakmicu je obilježila i bizarna situacija s VAR-om, koji ovom prilikom nije radio, ali dogodio se i skandal nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glavni sudac utakmice Tihomir Pejin, napadnut je fizički nakon utakmice i to ga je dohvatio rehabilitacijski trener Istre, kako navodi u svom zapisniku.

"Nakon završetka utakmice rehabilitacijski trener NK Istra 1961 Borja Zabala je dobio crveni karton iz razloga jer se unio u lice glavnom sucu i ujedno ga rukom lagano odgurnuo u predjelu glave. Navedeni incident desio se pri ulazu u tunel", piše u zapisniku Pejin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Srecko Niketic/PIXSELL

Nakon utakmice trener Iste, Gonzalo Garcia, na konferenciji je rigao vatru zbog Pejinova suđenja. Zasmetalo mu je što je Pejin dao četiri žuta kartona njegovim igračima i poručio mu.

"To pokazuje sučev manjak respekta prema našem klubu", veli trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo