SKANDAL NA OTOKU: / Zvijezda slavnog napile se i skrivile prometnu nesreću, kapetan teško stradao, upitan mu nastavak karijere

Image
Foto: Screenshot

Klub će ih žestoko kazniti zbog ovog incidenta

27.9.2019.
9:15
Screenshot
VOYO logo

Nakon klupske večere nekolicina nogometaša Derby Countyja odlučilo je produljiti zabavu, a to se pokazalo ogromnom pogreškom. Kako javlja Guardion, kapetan Richard Keogh, Tom Lawrence i Mason Bennett sudjelovali su u prometnoj nesreći, a otegotna okolnost im je što su bili pod utjecajem alkohola. Keoghu je stradalo koljeno te će propustiti ostatak sezone, Bennett i Lawrencu su, pak, završili u policijskoj stanici te su optuženi za vožnju pod utjecajem alkohola. Klub je osudio ponašanje svojih igrača te su pojasnili što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manja skupina igrača nastavila je piti nakon večere. Morali su znati kada je vrijeme da prestanu, ali i da ne sjedaju u automobil u alkoholiziranom stanju. Klub će protiv njih pokrenuti rigoroznu internu istragu. Svi koji su umiješani u incident znaju da će skupo platiti svoje postupke, ali i da ćemo ih podržati na putu povratka u momčad", priopćio je Derby.

Oglasio se slavni Nizozemac

Trenera PhillipaCocua teško je pogodio ovakav razvoj događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Keogh se osjeća odgovornim za nesreću, sve ga je to jako pogodilo. Većina igrača otišla je oko 20 sati, a manja grupa je nastavila druženje u kafiću. Zbog toga smo izgubili kapetana do kraja sezone, tako da je to loša vijest za sve. Je li mu nastavak karijere upitan? Radi se u jako ozbiljnoj ozljedi", završio je. Nesreće se, inače, dogodila u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo