SJEĆATE LI SE OVE PROSLAVE GOLA? / 'Beba' iz tog narjučja danas košta 60 milijuna eura

Image
Foto: Screenshot

Većina ljubitelja nogometa koja je gledala Svjetsko prvenstvo 1994. i danas se sjeća legendarne Bebetove proslave pogotka protiv Nizozemske. 'Beba' iz tog narjučja danas košta 60 milijuna eura.

16.5.2017.
12:05
Screenshot
VOYO logo

Brazil je u četvrtfinalu SP-a prije 23 godine svladao Nizozemsku s 3-2, a Bebeto je bio strijelac drugog pogotka Seleçaa. Gol kojim je matirao Eda de Goeija proslavio je oponašanjem njihanje bebe, a u 'igrokazu' su mu se uskoro priključili i Romario i Mazinho.

'Ponosan sam na tebe, sine'

Bebeto je na taj način proslavio rođenje sina Mattheusa koji je u međuvremenu i sam postao odličan nogometaš. Karijeru je ovaj opfenzivni veznjak započeo u tatinom nekadašnjem klubu Flamengu, od 2015. je igrao u portugalskim Estorilu, a u ponedjeljak je njegovo dovođenje potvrdio daleko ugledniji Sporting. Klub iz Lisabona je platio Mattheusa pet milijuna eura, a u ugovor mu je odmah ugradio odštetnu klauzulu od vrtoglavih 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam ponosan na tebe, sine! Nastavi raditi naporno i ponizno. Na taj način možeš ući u povijest Sportinga", napisao je Bebeto na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo