'Širić je dosad šutio, ali više neće!'

'Željko se uopće nije uzrujavao, mentalni mu je sklop jači od slona! Dosad se branio šutnjom. Više neće, budite uvjereni da ima što reći o autorima namještaljke!

8.3.2012.
23:03
VOYO logo

Željko Širić je nakon tri mjeseca izašao iz zatvora u Remetincu, a dok je bio iza rešetaka pojavila se informacija da je 'propjevao'.

Njegov odvjetnik Krešimir Vilajtović tvrdi da nije, ali da "autori namještaljke" imaju razloga za strah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovakav rasplet presudno je djelovala naša žalba Ustavnom sudu, inzistiranje na poricanju opasnosti od mogućeg ponavljanja kaznenog djela, što je pomoglo i Djedoviću i Širiću. A priča se sastoji od tri dijela: prvi je završen rješenjem Županijskog suda i puštanjem iz pritvora, drugi se vjerojatno nastavlja podizanjem optužnice te pokretanjem glavne rasprave za koju ćemo se oboružati svim elementima i dokazati nedužnost svoga klijenta, dočim se treći odnosi na praćenje rada i 'uspjeha' osobe koja je ovo prouzročila. Jer netko je sve zakuhao da bi prikrio vlastiti neuspjeh... Mnogi su uzalud pretpostavljali da će Širić progovoriti, ništa od toga! Željko se uopće nije uzrujavao, mentalni mu je sklop jači od slona! Dosad se branio šutnjom. Više neće, budite uvjereni da ima što reći o autorima namještaljke!", izjavio je Sportskim novostima Vilajtović.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo