Ferguson otkrio zašto će teško dovesti Luku!

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson u strahu je da će izgubiti željena pojačanja u ljetnom prijelaznom roku od strane velikog gradskog rivala Cityja.

6.5.2012.
12:06
VOYO logo

A na listi željenih pojačanja, pri vrhu, se nalaze hrvatski veznjak Tottenhama Luka Modrić i belgijski veznjak Lillea Eden Hazard, čije bi dovođenje moglo koštati i do 65 milijuna funti. Škotski strateg ima namjeru na Old Trafford na ljeto dovesti tri pojačanja, budući se Darren Fletcher muči sa zdravljem, dok su veterani Ryan Giggs i Paul Scholes blizu zakoračivanju u peto desetljeće života.

Otkako je bogati šeik Mansour preuzeo Građane teško tko u Premiershipu može parirati financijskoj moći arapskih petrodolara pa tako i United. Arsenalov Samir Nasri, koji je prošlog ljeta bio na meti Uniteda, tako je na kraju završio u Cityju uz 175.000 funti tjedne plaće, dok je klub s Etihada proteklih godina ispred nosa Chelseaju i Liverpoolu oteo Jamesa Milnera i Garetha Barryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne može parirati Cityjevoj financijskoj moći, nitko. Na tržištu je ludilo već neko vrijeme i mislim da ga kreairaju klubovi poput Cityja. Oni mogu kupiti sve igrače ili označiti da su zainteresirani za nekog igrača, što onda otežava drugim klubovima posao i podiže im cijenu", rekao je Ferguson za The Mail on Sunday.

"Nema sumnje da ćemo dovesti igrače. Možda dvojicu ili trojicu, ovisno o tržištu. Moramo prihvatiti situaciju pa poslujemo na drugačiji način. Pokušavamo pronaći mlade igrače s potencijalom da se razviju u klubu. U tome smo dobri. Scholes i Giggs se približavaju svom kraju, a takvi igrači na padaju sa stabla."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo