Srpski izbornik ipak 'nasamario' Igora Štimca!

"Štimac je prišao i pružio mi ruku dok sam davao intervju za engleske medije, a poslije toga smo se čak i zagrlili. Što se tiče kave, ja je nisam platio.

2.10.2012.
11:44
VOYO logo

"Štimac i ja se znamo preko 20 godina, igrali smo zajedno u reprezentaciji i normalno je da smo se pozdravili u Varšavi. Bilo je vrijeme da se pomirimo. Mada sam ja još ranije rekao da nemam problem sa onim što se dogodilo i da sam prešao preko toga", kazao je srpski izbornik Siniša Mihajlović o pomirenju s kolegom na klupi Vatrenih Igorom Štimcem.

Podsjetimo, do sukoba dvojice izbornika došlo je 1991. godine na utakmici finala Kupa Jugoslavije između Crvene zvezde i Hajduka. Od tada su komunicirali 'preko nišana', a Mihajlović je za srpski 'Alo!' otkrio i kako se dogodilo 'povijesno' pomirenje na sastanku UEFA-e u Varšavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je bilo spontano. Štimac je prišao i pružio mi ruku dok sam davao intervju za engleske medije, a poslije toga smo se čak i zagrlili. Sada smo stariji, iskusniji, od nas se očekuje da budemo primjer igračima, navijačima i kompletnoj javnosti pred naše međusobne utakmice. Bitno je da se spuste tenzije pred utakmice Srbije i Hrvatske. Što se tiče kave, ja je nisam platio. Prvi sam otišao, on je ostao sjediti, pa je verovatno na kraju i Štimac platio, he, he..."

Prema Mihajloviću priče kako je Alen Bokšić sudjelovao u zakopavanju 'ratnih sjekiri' nisu istinite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bokšić nije bio prisutan kada smo se Štimac i ja pozdravili. On je pomoćnik hrvatskog izbornika. Pio je s nama kavu, ali nije imao nikakvu ulogu u pomirenju, kao što se priča i piše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo