OSTAO U 'GAĆAMA' / Guardioli se protiv Porta dogodila mala nezgoda

Nogometaši Bayerna su na Allianz Areni protiv Porta pružili veličanstvenu partiju razbivši portugalskog velikana sa 6:1, i tako se plasirali u polufinale Lige prvaka.

22.4.2015.
9:14
VOYO logo

Naime, obrana Porta nije bila jedino potrgano na Allianz Areni u utorak na večer. I Guardiola se mogao pohvaliti da je ostao u "gaćama". Za vrijeme utakmice treneru Bayerna su pukle hlače, što su zabilježile sve kamere i fotoobjektivi. Hlače od odijela su se, očito, rasparale od previše skakanja Guardiole zbog golova svoje momčadi, u nevjerojatnoj noći za Nijemce koje će se on, navijači i struka kluba zauvijek sjećati.

"Očito ću morati kupiti nove hlače za sljedeću utakmicu", u šali je kazao Guardiola nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 40. minuti Bayern je Portu utrpao 5 komada, nadoknadivši tako dva gola zaostatka iz prve utakmice odigrane u Portu (1:3). Tako su po prvi puta u svojoj povijesti nogometaši Bayern Munchena uspjeli nadoknaditi dva gola razlike iz prve utakmice, i izboriti polufinale Lige prvaka.

Definitivno, ovo je bila najveća pobjeda Guardiole od kada je prije nešto manje od dvije godine došao u Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao sam tijekom proteklih dana da ćemo uspjeti. Znao sam da moji igrači mogu napraviti takvo što. Igrali smo drugačije nego u prvoj utakmici, a bez borbe nikada ne bismo mogli ovo postići. Hvala igračima što su me usrećili. No, moram naglasiti kako naša predstava nije bila idealna. Još možemo napredovati", kazao je Guardiola.

Bavarcima su bile potrebne samo 23 minute da nadoknade dva gola deficita iz prvog dvoboja. Nakon toga, krenula je rapsodija bavarskog diva. "Rapsodija" čiji su zvuci šokirali Portugalce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon poraza igrači su bili samo moji heroji. Sada je svima lako voljeti ih", naglasio je katalonski stručnjak, koji se nakon poraza iz prve utakmice našao na velikom udaru kritika domaće javnosti.

Jedan od strijelaca u utakmici bio je sjajni reprezentativac Njemačke Thomas Muller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije moglo bolje, nismo očekivali da ćemo ovako odigrati. Ponekad je zabavno naći se pred zidom. Izazvali smo sreću", izjavio je Thomas Müller.

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac u utakmici bio je poljski napadač Robert Lewandowski.

"Pet golova u jednom poluvremenu je nevjerojatno. Morali smo dati gas, ali ovo je bilo totalno ludo, pogotovo zato što su mnogi mislili da nećemo uspjeti", istaknuo je ovaj odlični nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo