VRSALJKO DOLAZI NA OKUPLJANJE VATRENIH: / Stručni stožer se želi uvjeriti u stanje njegove ozljede

Image
20.3.2017.
13:08
VOYO logo

Prema posljednjim informacijama iz Madrida, ozljeda Šime Vrsaljka koju je hrvatski desni branič zaradio na utakmici protiv Seville čini se da ipak nije teže prirode, kako su se pobojali u redovima Atletica.

Vrsaljku nije puknuo prednji križni ligament, već se radi o parcijalnoj rupturi zadnjeg križnog ligamenta. U suprotnom, Vrsaljko bi čekala operacija i težak šestomjesečni oporavak. Ovako postoji mogućnost da se Vrsaljko vrati na teren već za mjesec dana, za završnicu Primere, ali oporavak može trajati i dulje. Kako Net.hr u ponedjeljak doznaje iz Saveza, Vrsaljko bi u u popodnevnim satima trebao stići u Zagreb i pridružit se Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Liječnička služba Hrvatske napravit će temeljit pregled svog nogometaša kojim će dobiti uvid u stanje njegove ozljede. Vrsaljko neće nastupiti za Hrvatsku protiv Ukrajine u petak u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP, kao niti u prijateljskoj utakmici u Tallinnu protiv Estonije sljedećeg ponedjeljak.

Inače, to je stalna praksa reprezentacije. Stručni stožer želi imati uvid u zdravstveno stanje Vrsaljka i svoje liječničke dokumente koji će im dati bolji uvid u težinu ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo