HNL TRŽNICA / Šibenik doveo još jednog iskusnog igrača: Mogao bi debitirati već protiv Gorice

Image
Foto: Pixsell.hr

Sa Šubićevca najavljuju da će biti još pojačanja te da bi tijekom idućeg tjedna još pokoje novo lice moglo osvanuti u svlačionici Šibenika

3.2.2023.
21:35
Pixsell.hr
VOYO logo

Šibenik je žestoko krenuo u rekonstrukciju momčadi. Nakon što je otkaz dobio trener Mario Cvitanović, a na mjesto stratega sjeo njegov prethodnik Damir Čanadi, u klub su stigla čak tri pojačanja.

Na Šubićevac je stigao iskusni centarfor Dejan Radonjić i nekoć velika nada Dinama Marko Đira, a ugovor je potpisao i Osječanin Zoran Kvržić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Desni krilni Zoran Kvržić raskinuo je ugovor sa Slaven Belupom i potpisao za HNK Šibenika. Nastupao je za Osijek, Rijeku, Spezio Calcio Italija, Kayserispor Turska i Sheriff Moldaviju. U karijeri je upisao 401 nastup, postigao 39 golova i ima 67 asistencija', objavio je Šibenik istaknuvši da je ugovor sa prekaljenim bočnim igračem potpisan do ljeta 2024. godine.

Kvržić ima pregršt internacionalnog, ali i HNL iskustva te bi trebao biti od velike pomoći momčadi Damira Čanadija koju već za vikend očekuje derbi začelja protiv Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, sa Šubićevca najavljuju da će biti još pojačanja te da bi tijekom idućeg tjedna još pokoje novo lice moglo osvanuti u svlačionici Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo