I Vatreni slavi veliki transfer u Manchester United!

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nije bio previše zadovoljan minutažom u svojoj prvoj sezoni u dresu dortmundske Borussije, ali eto dobre vijesti za njega.

5.6.2012.
11:54
VOYO logo

Japanac Shinji Kagawa, jedan od konkurenata našem igraču na poziciji ofenzivnog veznog, ipak odlazi u Manchester United!

Iako se spominjalo da od transfera neće biti ništa jer Kagawa ne može dobiti radnu dozvolu, klub s Old Trafforda potvrdio je da će do kraja lipnja biti riješen i liječnički pregled i radna dozvola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski nogometaš, koji je u Borussiju stigao 2010. iz Cerezo Osake za 350.000 eura, u Englesku je prodan za oko 20 milijuna eura. Od toga, 14,5 milijuna odnosi se na sam transfer, a ostalo su dodaci na osvojene trofeje i nastupe. Borussia je svom ponajboljem igraču nudila produljenje ugovora, ali kako je on odbio tu mogućnost, bila ga je prisiljena prodati jer bi sljedeće ljeto otišao bez odštete. U dresu dortmundskog kluba osvojio je dva naslova njemačkog prvaka i jedan Kup, a u ukupno 56 nastupa postigao je 24 gola.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo