Hajdukovac priznao: 'Ubija nas što je Dinamo jači'

'Ubija nas što je Dinamo jači', istaknuo je najbolji igrač Hajduka u ovoj, ipak, razočaravajućoj sezoni.

17.5.2012.
11:57
VOYO logo

Nije ga bilo zbog ozljede, kaže, iako su mnogi isticali da Grobničanin nije u dobrim odnosima s trenerom Krstičevićem.

"To su gluposti, on me čak dvaput i poljubio kad sam se požalio na bolove. Istina je da smo imali nesporazum i da me poslao kod predsjednika. Međutim, nije točno da smo u svađi, doista sam bio ozlijeđen, sad mi je bolje, trenirao sam zadnji tjedan. Boljelo me kod tetive u mišiću potkoljenice, neugodno, nikako nije prolazilo. Osim klupskih liječnika Hajduka, bio sam i privatno kod dr. Misture u Rijeci, te u sportskoj klinici u Jastrebarskom... I dok sam bio ozlijeđen, bio sam uz momčad i u Zaprešiću i sad protiv Lokomotive na Poljudu, a ne stalno kod kuće", opravdao se Sharbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta se priča i o tome da hajdukovci, među kojima je i Anas, već mjesecima nisu primili plaću. Bilo je spomena čak i o arbitraži.

"Ma ne, nešto takvo ne dolazi u obzir. To su mediji pogrešno tumačili. Potpisao sam zbog licencije da pristajem na sve odgode do 15. travnja, poslije sam to produžio i do 1. svibnja. I kasnije, kad bude... Hajduk sad to nije u stanju platiti, ali nikad mi nije palo na pamet ići na arbitražu. Plaćeno mi je sve do prosinca. Znate, Hajduk mi je puno dao kad ništa nisam imao i to se nikad ne zaboravlja! A račun moram po zakonu ispostaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Bijelih istaknuo je da je zadovoljan na Poljudu, no muči ga jedna stvar.

"Hajduk je bio najbolji u prvoj godini, kad sam tek došao. Šteta što nam je Dinamo već tada bježao deset bodova. A imali smo i Ibričića, i Skoku, i Cernata, bili smo puno jači nego danas. Ulazak u Euroligu ostaje nezaboravna uspomena, kao i osvojen Kup. Dojam je da je sve to ipak premalo za Hajdukove ambicije i veličinu, ali ubija nas što je Dinamo jači", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, prelazak u Dinamo ne dolazi u obzir!

"To me ne morate ni pitati, besmisleno je. Moram li reći da to ne dolazi u obzir?", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo