Albanac s Kosova postao zvijezda dana u Brazilu

Švicarski ofenzivni veznjak Xherdan Shaqiri odigrao je briljantnu utakmicu protiv Hondurasa, a nakon pobjede 3:0 bio je ispunjen optimizmom.

26.6.2014.
9:05
VOYO logo

Bayernov je nogometaš zabio sva tri gola za Švicarce i time postao autor jubilarnog 50. hat-tricka u povijesti svjetskih prvenstava. Momčad Ottmara Hitzfelda završila je na drugom mjestu u skupini E i u osmini finala brazilskog SP-a će igrati protiv Argentine.

"Bit će to sjajan dvoboj. Premda znamo da nismo favoriti, napravit ćemo sve što možemo da prođemo dalje. Sve je moguće, nikad ne znate. Bio je san da mala Švicarska dođe na SP, a plasmanom u drugi krug možemo stvarno biti ponosni", rekao je Shaqiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio je, ipak, prihvatiti da je najzaslužniji za prolaz u osminu finala.

"Naravno da sam sretan jer se hat-trick ne događa svaki dan. Nikad neću ovo zaboraviti. No, bez momčadi ne bih uspio zabiti tri gola, svi su odigrali odličnu utakmicu. Bilo je dosta priče o klimatskim uvjetima u Manausu i pred kraj utakmice je doista postalo teže, ali uspjeli smo se nositi s tim. Ponosan sam na momčad, htjeli smo pokazati naš nogomet i uspjeli smo u tome", zaključio je Shaqiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cDwFYxOo0yE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo