SERGIO RAMOS SPUSTIO PEREZU I OTKRIO MU ZAŠTO JE REAL BIO GROZAN: / Ovo je razlog za veliki pad Kraljevskog kluba

Image
Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP

Turbulentna sezona u Madridu

29.5.2019.
10:07
BENJAMIN CREMEL / AFP
VOYO logo

U posljednje vrijeme sve se više priča o potencijalnom odlasku kapetana Real Madrida Sergija Ramosa iz Kraljevskog kluba.

List blizak Realu, Marca, ali i brojni drugi mediji u Španjolskoj prošli petak su objavili kako je Ramos odlučio da želi napustiti Real, a za 33-godišnjeg španjolskog braniča jako su zainteresirani francuski Paris Saint Germain i engleski Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u Kinu

Zainteresiran za legendarnog španjolskog braniča je i jedan kineski klub, koji bi Ramosu ponudio iznimno veliku plaću ako ga Real pusti bez odštete.

Image
Foto: AFP, Giuseppe CACACE

Sergio Ramos

Ramos je, prema informacijama iz Španjolske, otvoren za promjenu kluba, a El Larguero otkriva kako se Ramos posvađao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom jer ga nije htio pustiti bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez je rekao Ramosu da ga ne želi pustiti bez odštete jer bi onda morao kupiti novog braniča što bi bilo skupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa bez Cristiana

Ramos mu je na to odgovorio: 'To si govorio i nakon što si prodao Ronalda Juventusu, ali nikog nisi doveo', rekao je i u jednoj rečenici otkrio koji je bio glavni uzročnik katastrofalne sezone u kojoj Real nije osvojio niti jedan trofej.

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA

Cristiano Ronaldo

Ramos se posvađao s Perezom i u ožujku nakon ispadanja iz Lige prvaka od Ajaxa, tako da ovo nije prvi njihov ovosezonski sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo